Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 3. 2022

Mužská síla

MUŽI A EMOCE

 

        Již malým chlapcům se vkládá do hlavy program, že muži nepláčou a neprojevují své emoce. Je to známka slabošství a malý uplakaný holky! Proč??!! Kde se tohle vzalo? Vždyť emoce je nejzákladnější lidská vlastnost! Projevená emoce není známka slabocha. Emoce je pocit. Musí ven! Je jedno, jestli je to vztek, pláč, lítost nebo láska. Jsme lidé a je dokonce zdravé své emoce ventilovat a projevovat. Pokud tak nečiníme, vzniká v podvědomí tlak, který se jednoho dne dostane napovrch. V dospělosti ve vztazích, ve zdraví a v tom, že jednoho dne najednou nevíte, kdo jste a kam patříte. Začnete po tom pátrat a dojdete k tomu, že Vám byl blok způsoben v rodině, v dětství, v dospívání... Vše se dá napravit, narovnat, pochopit a (od-) pustit. Ale můj názor je takový, že by rodiče měli děti vést k otevřenosti, k lásce, k upřímnosti a k projevování emocí. Ne naopak! A to hlavně sám k sobě samému! Není důvod malého chlapce nazývat slabochem! V dospělosti nebude silný muž! Nebude mít důvěru sám v sebe ani v nikoho jiného a v jeho vztazích nebude dostatek lásky, když ji nemá ani k sobě. Chlap má být chlapem, to ano, ale každá žena chce vedle sebe nejen ochránce, ale také otevřenou náruč plnou lásky a přijetí. A to je role matky. Otec má vést syna k síle. A jak to má muž ženě nabídnout, když je naučen tyto emoce potlačovat, neprojevovat?

Muži, uvědomte si, kdo jste, jací jste a kým chcete být! Máte být své plné síle! Ženy jsou tu od toho, aby vás naučily lásce. Dohromady máme být team, který se vzájemně doplňuje a podporuje. Vztah je hlavně o komunikaci. Chlap je ochránce, bojovník. Mužská energie je pro ženu velmi důležitá! Uzdravte se! Buďte sami sebou! Věřte si! My Vás rády podržíme v těžkých chvílích, když budeme vědět, že nás milujete. Vyplačte se nám v náručí! Od toho tu jsme. My máme na oplátku naši ženskou energii, která léčí.

Základem všeho je tedy projevovat své emoce. Máte-li v sobě vztek, lítost, smutek dostaňte tyto emoce ze sebe ven! Ať už sportem, dýcháním nebo terapií. Způsobů je mnoho, nalezněte ten svůj! Jsme bytosti založené na emocích. Není tudíž ostuda emoce projevovat. Naopak!

Ráda Vám pomohu vrátit se do své mužské síly, uzdravit Vaši mužskou rodovou linii, vyčistit konečně všechny Vaše bloky!