Jdi na obsah Jdi na menu
 


Recenze klientů

Zpětné vazby mých klientů:

         "Už jsem nevěděla, co udělat nebo kam jít, aby mi někdo pomohl a pak jsem našla Vendy. Tuto osůbku doporučuji všemi deseti. Je moc milá, příjemná, sympatická a když si s ní povídáte, tak máte pocit, že jí můžete říct cokoliv. Už díky první návštěvě jsem začala s něčím, s čím bych předtím vůbec nezačala a za to děkuji... Je to boj, ale Vendy je tu pro nás, co potřebujeme ukázat světlo, cestu nebo směr, abychom se něčeho zbavili nebo abychom s něčím začali a zbavili se především strachu, který bohužel ovládá většinu z nás, ať už si to připouštíme nebo ne.. Těším se na další spolupráci a děkuji za pomoc."   
                                                                                                                                                                                                     Niki

schody-do-nebe-1.jpg

      "Moje 15ti letá dcera od malička říkala, že vidí duchy a že už jich je tolik,   že se bojí, že neví, co od ní chtějí. Vzala jsem ji k Tobě na regresi, kde zjistila,   že je převaděčka na druhou stranu a že není čeho se bát. Dnes už se nebojí   a nemyslí si, že se zbláznila... Díky!" 

                                                                                                                                                                                                                                             Verča

 

        "Jako mladý kluk jsem začal experimentovat s drogami, až se to zvrhlo tak, že jsem podstoupil tři odvykačky. Jsem z toho venku, ale chutě byly pořád. Chtěl jsem vědět proč..?! Šel jsem na doporučení k Tobě na regresi. .., že to bude taková jízda jsem vůbec nečekal!!! Já jsem převzal tíhu ženské rodové linie? To by mě ani ve snu nenapadlo! Ta tíha byla v podvědomí tak obrovská, že jsem ji umlčoval drogami a není divu! Díky za pomoc! Dnes už chuť na drogy nemám, ani nepiju, nekouřím... Není třeba. Denně medituji, sbírám informace, rostu..."

                                                                                                                                                                                                  Adam 

 

 

        "Náš 10ti letý syn Ondra byl ve škole šikanovaný. Nechtěl do ní pochopitelně chodit, to samé na hokej. Chytal doma záchvaty, že nikam nejde! Vzala jsem ho k Tobě na regresi a Ondra je jako vyměněný... Je v klidu, více otevřený, více si věří, vyhrál první místo v hokeji na turnaji a klukům, co ho šikanovali, se postavil a má klid! Skoro ho nepoznávám, pozpěvuje si, směje se, z ničeho si nedělá hlavu. Nepoznávám svoje dítě! Dokonce si začal malovat... Děkuji moc!!!"

                                                                                                                                                                                                  Katka

 

    "Po příjezdu po regresi domů jsem byla velmi unavená, odpoledne jsem prospala. Druhý den byla únava menší, ale bolela mě hlava... Další den únava přetrvávala, ale už ne tolik. Následující den byl pozitivní, bylo mi konečně krásně, nic mě nevyvedlo z míry, připadalo mi, že se rty usmívají samy. Všechno mi začalo v mém životě dávat smysl a cítím velký posun. Děkuji Tobě, Vendulko!"

                                                                                                                                                                                                  Martina

 

 

    "Moc bych Ti, Vendy, chtěla poděkovat za sezení. Už dnes, druhý den po regresi, se cítím mnohem uvolněnější a silnější, odhodlanější plnit si své sny a cíle. Ráda bych Ti takto dala zpětnou vazbu, že si moc vážím odpoledne s Tebou. Po terapii je mi krásně. Myslím, že jako s cibulí budeme postupně loupat další a další vrstvy... Moc děkuji."

                                                                                                                                                                                                   Jana

 

   "Dlouhých 20 let jsem kouřila krabičku cigaret denně. Pociťovala jsem na plicích už tlak a tíhu a touhu přestat, ale absťák vždy vyhrál! Podstoupila jsem regresní terapii u Vendy, našly jsme příčinu proč jsem začala kouřit, poté mě vzala do vhledu, kde jsem nekuřačka a cigarety již nepotřebuji a dnes je to rok, co nekouřím..! Děkuji!"

                                                                                                                                                                                                Iveta 


    "Terapie u Vendy byla super. Cítím vnitřní klid a reaguji jinak na stresující situace. Vnímám okolo sebe negativitu lidí, ale už jí na sebe nenechám přenést. Bloky jsou pryč a už se těším na další setkání s Vendy. Vřele všem doporučuji."
                                                                                                                                                                                                Soňa

 

regrese-vstup.jpg


         "Už když k Vendy vstoupíte do pracovny, zalije vás pocit naprostého bezpečí a klidu. K Vendy jsem šla s konkrétním záměrem, ale po našem rozhovoru se krásně necítila a odkryla ještě hlubší podstatu problému. Samotné sezení mě více než překvapilo, provázela mě citlivě vším co přicházelo a reagovala na každou malou změnou. Intuitivně mě dovedla na místo, kam se snažím dostat již několik let. Byl to pro mě osobně extra silný zážitek spojení sama se sebou, ten pocit klidu, světla a jasnosti si snažím stále připomínat. Po sezení jsme ještě probraly vše, co se odehrálo a jak to nejlépe zakomponovat do běžného života. Dostala jsem instrukce ohledně následné integrace a možnost se ozvat, kdybych potřebovala. V životě jsem byla již na několika regresích, ale k Vendy jsme se objednala po měsíci znovu, protože mám pocit, že jsem se díky jejímu citlivému a empatickému napojení konečně posunula dál. Takže návštěvu mohu z celého srdce doporučit, zvlášť pokud se stále motáte bludném kruhu nebo řešíte něco, co vás skutečně trápí. Vendy nezná slovo nejde, je otevřená a laskavá a dovede vás přesně tam, kam potřebujete. Děkuji Ti moc, že využíváš své dary, kde jsou potřeba."

                                                                                                                                                                                                   Veronika

nebe..jpg

 

         “Díky Vendy a jejímu daru jsem nahlédla upřímně TAM, kam jsem POTŘEBOVALA a to pro pochopení životních situací, úlevy a lehkého žití. Teď již "TO" chápu. Společně s Vendulčiným napojením, jejím andělským (mimozemským) hlasem jsem si konečně odpověděla na tenkrát dlouhodobě nezodpovězené otázky v rámci opakujících se životních situací, které mě trápily. Po regresi cítíte úlevu a "aha" momenty Vás budou doprovázet ještě pár dní... A ten pocit "to jsem mohla vědět dřív," je úžasně vtipný. Nechtělo se mi vůbec odejít z terapeutické místnosti. DĚKUJI Vendy za pomoc a ještě víc!"
                                                                                                                                                                                                   Veronika

 

         “Do regrese jsem šel poprvé s pochybnostmi a očekáváním. Měl jsem v sobě neustálý stres a nervozitu, což jsem nedokázal zklidnit vědomě. Věděl jsem, že příčina je v podvědomí. Vstoupil jsem do něj a viděl jsem se jako malé 4leté dítě, které má svůj svět, ale začínal jsem si uvědomovat, že je kolem mne i svět dospělých a systém, který mě zotročí a postaví do role, do které nechci! Spustilo mi to vnitřní stres, bál jsem se, chtěl jsem zůstat ve světě, kde je klid, ticho a láska. Nechápal jsem, co je tohle za svět, opravdu tam musím? Nikdo mi nevysvětlil, co mě tam čeká a jak se k tomu mám postavit. Zkrátka se kolotoč roztočil a semlelo mě to. S Vendy jsme tuto situaci prošli, prodýchali, uvolnili, rozpustili. Cítil jsem velkou úlevu a byl jsem zase na chvíli "doma." Uklidnil jsem se a jdu dál."
                                                                                                                                                                                                      Tomáš

andel.jpg


       "Cítil jsem se u Vendy skvěle, cítil jsem porozumění a touhu pomoci člověku vyřešit problém. Sice jsem od regresní terapie čekal okamžitý zvrat, ale chápu, že to není jen na jedno sezení, když toho má člověk více na řešení... Krátce po regresi jsem se cítil dobře a uvolněně. Důležité je uvědomit si, že má člověk nevyřešený problém a CHCE s ním něco dělat! A zlepšit svoje vnímání. O týden později se cítím celkově o hodně lépe. Změnil jsem spoustu věcí a mám chuť být lepším. Denně se myšlenky z minulosti připomínají, ale už to není vyčítání si něčeho, ale jen vzpomínka na milník, kdy stačí jiný přístup k situaci."
                                                                                                                                                                                                       Martin

 

cesta.jpg


         "Prošel jsem v minulosti několik regresí. Teď vím, že to bylo úplně k ničemu a plné děsů. Obával jsem se další regrese. Ale dorazil jsem. Setkání s Vendy bylo krásné! Cítil jsem se hned uvolněně a cítil jsem, že jí můžu věřit. Povídání a regrese byly úžasné! Po regresi se mi trošku točila hlava, ale procházka parkem to spravila a já se procházel s úsměvem na rtech a prozpěvoval jsem si. Od návštěvy u Vendy pohodička. S elánem do života. Nic mě nerozhází. Již žádné chmurné nebo negativní myšlenky. Vše s nadhledem. Dokáži se úplně nádherně zhluboka nadechnout a vnímat krásu okolí. Občas, ale opravdu malinko mi tam vletí ublížení z minulosti, ale v tu chvíli se zhluboka nadechnu a vydechnu to ven! Jsem moc rád a vděčný, že jsem na Vendy narazil a potkali jsme se. Jsem moc rád a vděčný, protože mi moooc pomohla. Určitě se v budoucnu obrátím jen a jen na ni."

                                                                                                                                                                                             Petr