Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 5. 2022

Partnerské vztahy

           

vztahy-rt...jpgNa toto téma bychom mohli vést dlouhé hovory… Většina vztahů je zakládána z důvodů, že lidé nechtějí být sami a hledají lásku! Hned vidím dvě zásadní chyby, díky kterým vztah nemůže fungovat! Základem je umět být sám, být spokojený ve své vlastní společnosti a naplnit se po okraj. Být sám neznamená být osamělý nebo opuštěný. Stále je tu rodina a přátelé. Být sám znamená umět si udělat pro sebe hezký pohodlný život, ve kterém je nám dobře. Věnovat se vlastním koníčkům a potřebám. Splnit si přání, po kterých toužíme. Užít si ticho. Zklidnit svoji mysl a naslouchat své intuici. Následovat ji. Jedině v tichu lze nalézt odpovědi na své otázky a konečně přijít na to, kdo jsme!

Druhou zásadní chybou je hledání lásky! Ta tu přeci je všudypřítomná! Jen si ji dovolte! Máte ji v sobě. Není nikde venku. Nikdo Vám ji nedluží. Nejprve ji najděte v sobě a až bude Vaše srdce aktivované a schopné dávat a přijímat, pak teprve budete schopni plnohodnotného vztahu, kde si s nikým nic nepotřebujete doplňovat. Tomuto vztahu se říká vědomý.

Proto nevědomé vztahy končí tak rychle, jak začali. Lidé jsou od sebe, od svého srdce a Zdroje odpojeni. Všichni hledají venku. Ve vztazích a ve věcech. Tento pocit je pomíjivý. Vaši díru zaplní jen na pár chvil a Vy zase cítíte prázdno… Je nutné začít hledat uvnitř sebe. To, že se znovu připojíte k sobě, ke svému srdci, ke své intuici, to je trvalé! Od sebe vše tvoříte a přitahujete. Začíná to myšlenkou, poté pocitem, slovem a akcí… Pokud je tento proces vědomý, nelze být zklamaný, nebo žít život, který Vám nevyhovuje. Jestli chcete, opravdu chcete z hloubi svého srdce, můžete vše změnit během jednoho dne! Tak, jak si přejete a chcete vidět.

Netvrdím, že je to jednoduché. Je důležité na sobě pracovat a uvědomit si, co Vám dělá radost, kde a v čem je Vaše štěstí. Tato cesta stojí za to a na konci procesu je spokojený život i vztah.